Sabahları güne bu içecekle başlayın: Yağları yakıyor kan şekerini dengeliyor, üstelik 5 dakikada hazır oluyor

Sabahları vücuda sağlık depolamak bu içecekle oldukça kolay. Yağ yakan aynı zamanda kan şekerini dengeleyen içeceği sadece 5 dakikada hazırlayabileceksiniz. İşte gerekenler...

Google Haberlere Abone ol
Sabahları güne bu içecekle başlayın: Yağları yakıyor kan şekerini dengeliyor, üstelik 5 dakikada hazır oluyor

Sabahları uyanır uyanmaz güne bu içecekle başladığınızda vücudunuzdaki değişime inanamayacaksınız. Vücuttaki fazlalık tüm yağı yakıyor, kan şekerinin dengelenmesine yardımcı oluyor.

Sabahları sadece 5 dakikanızı ayırarak bu sağlık deposu içeceği hazırlayabilirsiniz. İşte 5 dakikada sağlık deposunu yakalayabileceğiniz o içecek...

SADECE 5 DAKİKADA SAĞLIK DEPOLAYABİLECEKSİNİZ

Sabahları güne metabolizmayı uyandırarak harekete geçirebilecek çeşitli içeceklerle başlamak son derece önemlidir. Bu içecekleri tüketmek, gün içerisinde hem kendinizi çok daha iyi hissetmenize katkı sağlarken hem de var olan yağlarınızdan kurtulmanıza katkı sağlayacaktır.

İşte göbek eriten ve kan şekerinin dengede kalmasına yardımcı olan o mucize içecek için gerekli olan malzemeler;

 

1 adet çubuk tarçın veya bir buçuk tatlı kaşığı toz tarçın

Bir bardak sıcak su

1 adet poşet çay

Bir çay kaşığı bal

Yapılışı;

İlk olarak kaynayan suyun içerisinde 5 dakika kadar tarçın ve çayı demleyin. Demleme süresini tamamladıktan sonra çayınızı süzerek bardağın içerisine alın.

Akabinde içerisine 1 çay kaşığı kadar balı ilave edin. Kahvaltıdan önce bu çayı güzelce için. 7 gün boyunca düzenli olarak uyduladığınızda vücuttaki yağlarınızdan arındığınızı aynı zamanda da toksinlerin vücudunuzdan çıktığını göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin