Okan Buruk gitme dese de kararından vazgeçmedi. Ayrılık kararı Galatasaray'ı şaşkına çevirdi

Galatasaray'ın bu sezon en etkili isimlerinden biri olan Dries Mertens kariyerine MLS Ligi'nde devam etme kararı aldı. Galatasaray ile henüz yeni sözleşme görüşmelerine başlamayan Dries Mertens'in, Okan Buruk ile görüşüp kariyerine Amerika'da devam etmek istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk gitme dese de kararından vazgeçmedi. Ayrılık kararı Galatasaray'ı şaşkına çevirdi
Anadolu Ajansı

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla Galatasaray'ın şampiyonluk yürüyüşündeki en etkili silahlarından biri haline gelen Dries Mertens sarı-kırmızılı takımdaki geleceği adına çok önemli bir karar aldı.

Trendyol Süper Lig'de ortaya koyduğu 9 gol ve 16 asistlik performansla hücum hattında harikalar yaratan Dries Mertens kariyerine MLS Ligi'nde devam etmeye karar verdi.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen ancak yeni sözleşme görüşmelerinde henüz istediği geri dönüşü alamayan Dries Mertens'in Okan Buruk ile bir araya gelerek ayrılma kararını deneyimli teknik adama ilettiği iddia edildi.

36 yaşında olmasına rağmen saha içinde ortaya koyduğu ruhla Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Dries Mertens, sarı-kırmızılı formayla bu sezon tüm kulvarlarda 47 maçta forma şansı buldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin