Israra dayanamadı, boş kontrata imza attı. Çok sevdiği Fenerbahçe'ye yeniden geri dönüyor

Bu sezon savunmada yaşanan problemleri önümüzdeki sezon yaşamak istemeyen Fenerbahçe eski oyuncusu Simon Kjaer'in peşine düştü. Milan ile bitecek kontratını uzatmayan ve sezon sonunda boşa çıkacak olan Simon Kjaer için harekete geçen Fenerbahçe deneyimli savunmacıya tekrar çubuklu formayı giydirmeyi ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Israra dayanamadı, boş kontrata imza attı. Çok sevdiği Fenerbahçe'ye yeniden geri dönüyor
Arşiv

Çağlar Söyüncü ve Leonardo Bonucci gibi iki kariyerli isimleri takıma katsa da bu sezon savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe önümüzdeki sezon için kadroya takviye edeceği ilk ismi buldu.

Çağlar Söyüncü'nün kiralık sözleşmesini uzatmayacak olan, Leonardo Bonucci ile de yollarını ayıracak olan Fenerbahçe eski oyuncusu Simon Kjaer ile temasa geçti. Milan'da istediğini bulamayan ve sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Simon Kjaer ile şimdiden temas kuran Fenerbahçe, Danimarklı stoperden olumlu yanıt aldı.

Fenerbahçe formasıyla sergilediği performansın ardından birçok Avrupa kulübünün radarına giren ve sarı-lacivertli takıma 12.5 milyon Euro kazandıran Simon Kjaer son haftalarda yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle son maçına 14 Nisan tarihinde Sassuolo karşısında çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin