Mircea Lucescu, Beşiktaş taraftarlarını kızdırdı. Siyah-beyazlılardan gelen teklifi neden reddetiğini açıkladı

Mircea Lucescu, Beşiktaş'tan aldığı teklifi neden kabul etmediğini İtalyan basınına açıkladı. Lucescu açıklamasında, siyah beyazlı takımın kadrosunun yetersiz olduğunu vurguladı ve "Kurulan bu takımla şampiyonluğu kazanmayı nasıl düşünebilirsiniz?" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Mircea Lucescu, Beşiktaş taraftarlarını kızdırdı. Siyah-beyazlılardan gelen teklifi neden reddetiğini açıkladı
Arşiv

Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan, ancak gelen kötü sonuçların ardından Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'dan sonra yeni yönetimle beraber Fernando Santos'a emanet edilen Beşiktaş'ta daha önce ismi gündeme gelen isimlerden biri de Mircea Lucescu olmuştu.

Yüzüncü yılda Beşiktaş ile efsanevi bir şampiyonluk yaşayan Rumen teknik adam, İtalyan basınına yaptığı açıklamada siyah-beyazlıların son teklifini neden reddettiğini açıkladı. Lucescu, ''Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedim. Zirvenin bu kadar puan gerisindeyken gidemezdim. Kurulan o kadroyla şampiyonluk kazanmayı nasıl düşünebilirsiniz?'' ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu, 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmış ve siyah-beyazlı takımı 100. yılında şampiyon yapmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin