Uğur Dündar'dan SADAT'a çok sert tepki: Haddinizi bilin, kendinize gelin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan röportaj sonrasında tv100'e, Uğur Dündar'a ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medyada organize bir şekilde saldırılar başladı. tv100'e yönelik linç kampanyasına karşı, kurumdan açıklama üstüne açıklama yapıldı. SADAT yetkililerinin atığı tweette de tv100'e bir operasyonun olduğu ortaya çıktı. Duayen gazeteci Uğur Dündar da SADAT'a yönelik sert bir cevap verdi ve uyarıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar'dan SADAT'a çok sert tepki:  Haddinizi bilin, kendinize gelin

Yeni yayın döneminde tv100'de Haftanın Panoraması adlı bir program yapan duayen gazeteci Uğur Dündar'ın ilk konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

CHP lideri Dündar'a çok önemli açıklamalar yaptı.

Program sırasında SADAT reklamının olması sonrası sosyal medyada hem Uğur Dündar'a hem de tv100'e yönelik linç kampanyası başladı.

tv100 Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer de bunun üzerine dün gece bir açıklama yaptı ve linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi.

tv100'den bugün de yeni bir açıklama yapıldı ve açıklamada tv100'ün Kemal Kılıçdaroğlu ve Uğur dündar gibi mağdurlar arasında bulunduğu ve SADAT yetkililerin attıkları tweetten de anlaşılacağı üzere tv100'ün operasyona hedef olduğu belirtildi.

 

Açıklamada, "Kanalımız tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlikve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir. Kanalımız tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’ten yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunun çıkışı verilmiştir. Böylesi bir olayın tekrar etmemesi için de bütün önlemler alınmıştır. Üzgünüz." denildi.

Uğur Dündar'dan sert tepki 

Kemal Kılıçdaroğlu yayını sonrasında sosyal medyada CHP lideri, Uğur Dündar ve tv100'e yönelik linç kampanyası başlayınca usta gazeteci Uğur Dündar da bir tweet atarak, "Programın içine alınan reklâmlar konusunda hiçbir bilgim, ilgim yok. Reklâm bölümü bir aydır kullanılan Sadat reklamını, yaklaşık 3 saati bulan bizim programın yayınında sadece 8 saniye kullanmış. Televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırılmış. Ve tekrar ekrana getirilmemiş." demişti.

Dündar bugün bir paylaşım daha yaparak SADAT'a çok sert çıktı.

Uğur Dündar'dan SADAT'a çok sert tepki:  Haddinizi bilin, kendinize gelin - Resim : 2

Uğur Dündar, "Paramiliter artığı Sadat kim, hayatını demokrasiye, özgürlüklere ve hukukun üstünlüğüne adamış CHP Lideri Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdite yeltenmek, provokasyon yapmak kim? Haddinizi bilin, kendinize gelin, Kılıçdaroğlu'nun ardında milyonlar olduğunu iyi belleyin, tahrik etmeyin!" uyarısında bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin