tv100'den SADAT reklamıyla ilgili yeni açıklama geldi: Operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır

tv100'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programında SADAT reklamının yer almasıyla ilgili tv100'den yeni açıklama geldi. "tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır" denilen açıklamada SADAT yetkilisinin attığı tweet hatırlatıldı ve "operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır" denildi. tv100, ayrıca yayınla ilgili iki personelin işten çıkarıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
tv100'den SADAT reklamıyla ilgili yeni açıklama geldi: Operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır

Yeni yayın döneminde tv100'de Haftanın Panoraması adlı bir program yapan duayen gazeteci Uğur Dündar'ın ilk konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

CHP lideri Dündar'a çok önemli açıklamalar yaptı.

Program sırasında SADAT reklamının olması sonrası sosyal medyada hem Uğur Dündar'a hem de tv100'e yönelik linç kampanyası başladı. tv100 Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer de bunun üzerine dün gece bir açıklama yaptı ve linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi.

tv100'den Kemal Kılıçdaroğlu yayınıyla ilgili yeni açıklama geldi.

Açıklamada şöyle denildi:

Kanalımız tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlikve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir. Kanalımız tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’ten yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunun çıkışı verilmiştir. Böylesi bir olayın tekrar etmemesi için de bütün önlemler alınmıştır. Üzgünüz.

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin