Sezonu Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleriyle tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.
Fernando Muslera'nın yerine kaleye hem yerli hem de yabancı isim düşündüklerini belirten Okan Buruk listelerinde Eyüpspor'un başarılı eldiveni Berke Özer'in de olduğunu açıkladı. Okan Buruk, ''Türk kaleci havuzumuz çok dar. Berke, bu sezonun en başarılı kalecilerinden biri. Çok iyi oynadı. Takip ettiğimiz bir oyuncu'' dedi.
Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Buruk, ''Yabancı alternatiflerimiz de var. Kendi adımıza karar vermemiz gerekiyor. Net bir kararımız yok şu anda. Osimhen'in durumu da tüm transferler için önemli'' ifadelerini kullandı.
Eyüpspor forması giyen genç isim Berke Özer bu sezon 34 lig maçında kalesinde 44 gol gördü. Berke Özer 11 maçta ise kalesini gole kapattı.