Sivilcelerin kökünü kurutacaksınız: Sırttaki sivilceleri tek seferde yok eden formül bulundu. Sırttaki sivilcelere ne iyi gelir?

Sırttaki sivilceler, pek çok kişinin karşı karşıya kaldığı cilt sorunlarından biridir. Hoş bir görünüm vermeyen sırt sivilcelerini gidermek için pek çok doğal yöntem mevcuttur. Yalnızca 10 damlasıyla sırttaki sivilcelerin kökünü kurutacaksınız. İşte sırt sivilcelerini yok eden mucizevi yöntem ve uygulanışı

Sivilcelerin kökünü kurutacaksınız: Sırttaki sivilceleri tek seferde yok eden formül bulundu. Sırttaki sivilcelere ne iyi gelir?

Sivilce her yaşta herkesin başına gelebilecek bir cilt sorunudur. Akne ve sivilce çoğunlukla sırtınız dahil vücudunuzun herhangi bir yerinde ortaya çıkan bir cilt sorunudur.

Vücut, saç köklerine bağlı bezlerde üretilen sebum adı verilen bir yağ üretir. Sebum, cildinize ve saçınıza gerekli nemi sağlamak için saç foliküllerinde yukarı doğru hareket eder.

Sivilceler, fazladan sebumun ve cilt gözeneklerini ve bakterileri tıkayan ölü cilt hücrelerinin birikmesinin bir sonucu meydana gelir. Sırt sivilceleri pek çok nedenden dolayı olabilir.

Sırt sivilcesi neden olur?

Aşırı aktif bezler nedeniyle yağlı cilt, ölü cilt hücreleri, akneye neden olan bakteriler, kepek, hormonal sorunlar (polikistik yumurtalık hastalığı), lazer tedavileri, tıraş ve ağda, kıl dönmesi, sürtünme veya ısı kaynaklı olabilir.

Sırt sivilcelerini yok etmek adına dikkat etmeniz gereken birtakım unsurlar mevcuttur. Doğal bitkisel tedavinin yanı sıra bunlara da mutlaka özen gösterin.

Her gün duş alın

Her gün duş almak sırtta sivilceye neden olan yağın ve kirlerin giderilmesine yardımcı olur. Sırtınıza ulaşamıyorsanız sırtınızı temizlemek için yapılmış özel alet satın alın.

Yumuşak kumaştan, doğal kıllardan veya süngerden yapılmış başlıklarla birlikte gelirler. Temizleyiciyi doğrudan arka yıkayıcıya uygulayın.

Banyo yapmayı tercih ediyorsanız sırtınızı temizlerken yine de yumuşak uçlu bir arka yıkayıcıdan faydalanabilirsiniz. Peeling yapan bir vücut yıkama jeli kullanmaya özen gösterin.

Sivilcelerin kökünü kurutacaksınız: Sırttaki sivilceleri tek seferde yok eden formül bulundu. Sırttaki sivilcelere ne iyi gelir?

Çarşafları yıkayın

Özellikle sırt üstü uyuyorsanız, haftada bir veya iki kez çarşaflarınızı değiştirme veya yıkama alışkanlığı edinin.

Bu, gözeneklerinizi tıkayan ve sivilcelerin uzamasına neden olabilecek bakterileri ve ölü deri hücrelerini yataktan temizler.

Çay ağacı yağı

Haftada birkaç kez bitkisel banyo yapmayı düşünün. Bu, sırtınızı sivilceleri azaltmaya yardımcı olabilecek sivilce temizleyici esansiyel yağlara batırmanıza olanak tanır.

Sıcak suya 10 ila 20 damla çay ağacı yağı ekleyin. Çay ağacı yağı yalnızca sırttaki sivilcelerle mücadelede yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda çeşitli cilt sorunlarının tedavisinde de yardımcı olur. Çay ağacı yağı bakterilerin öldürülmesine yardımcı olarak sırttaki sivilceleri azaltır. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin