Öğrenci yurdunda mide bulandıran olay! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, "5 çocuğa cinsel istismar" iddiasına suç duyurusu

Antalya'nın Alanya ilçesindeki özel erkek öğrenci yurdunda mide bulandıran olay. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 5 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenci yurdunda mide bulandıran olay! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, "5 çocuğa cinsel istismar" iddiasına suç duyurusu

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Antalya’nın Alanya ilçesinde, özel yurtta  5 çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu iddiasıyla ilgili harekete geçti.

Bakanlık,  ilçedeki erkek öğrenci yurdunda eğitmenin 5 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olayla  ilgili suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.  Bakanlık suçluların en ağır cezayı alması için davanın takipçisi olacaklarını açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Bakanlık avukatlarımız tarafından olayla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Yargılama sürecine müdahil olarak, suçluların en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız. Mağdur çocuklara ve ailelerine yönelik başta psikososyal destek olmak üzere hizmet modeli çalışmamız devam etmektedir" denildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin