Maganda kurşunu bir can daha aldı! 6 yaşındaki Tuğrul, 11 günlük yaşam savaşını kaybetti

Türkiye'de maganda kurşunu nedeniyle bir çocuk daha yaşamını yitirdi. Son kurban Gaziantep'te evinin önünde oynarken başına yorgun mermi isabet eden 6 Tuğrul Fırat Gökalp oldu. Gölalp, 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Google Haberlere Abone ol
Maganda kurşunu bir can daha aldı! 6 yaşındaki Tuğrul, 11 günlük yaşam savaşını kaybetti

 Gaziantep'te, evinin önünde oynarken başına yorgun mermi isabet eden 6 yaşındaki Tuğrul Fırat Gökalp, 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 29 Ekim günü Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. Tuğrul Fırat Gökalp, evinin önünde oynarken bir anda yere yığıldı. Yakınlarının yerde hareketsiz bulduğu Gökalp, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrolde başına mermi isabet ettiği belirlenen Tuğrul Fırat Gökalp, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Tuğrul Fırat Gökalp, bugün sabah saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Tuğrul Fırat Gökalp'in cenazesi, otopsisinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Bu arada, polis ekipleri Tuğrul Fırat Gökalp’in ölümüne neden olan tabancayı ateşleyen şüphelinin belirlenip, yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin