Beşiktaş ısrar etti, sonunda hayaline kavuştu. Siyah-beyazlı ekibe bedava dönmeyi kabul etti

Beşiktaş, Arsenal ile sözleşmesini uzatmayacak olan eski futbolcusu Mohamed Elneny için yeniden harekete geçti. Yeni sezonda çok daha iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, 31 yaşındaki Mohamed Elneny için temaslarını sıklaştırdı. Şu anda bonservisi elinde bulunan Mohamed Elneny'nin yakın çevresi de Mısırlı oyuncunun yeniden Beşiktaş'ta forma giymek istediğini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ısrar etti, sonunda hayaline kavuştu. Siyah-beyazlı ekibe bedava dönmeyi kabul etti
Arşiv

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve transfer çalışmalarını titizlikle yürüten Beşiktaş'ta gündeme Mohamed Elneny geldi.

Beşiktaş'ta bir sezon kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Arsenal'e dönen Mohamed Elneny, İngiliz ekibiyle kariyerini sezon biter bitmez noktalama kararı aldı. Bonservisi elinde bulunan Mohamed Elneny için transfer harekatına başlayan Beşiktaş, 31 yaşındaki orta saha oyuncusundan ilk etapta olumlu geri dönüş aldı.

Mohamed Elneny için Galatasaray ve Trabzonspor devre de olsa, Mohamed Elneny'nin yakın çevresinin deneyimli ismin yeniden Beşiktaş'ta forma giymek istediğini dile getirdi. Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde 36 maça çıkan Mohamed Elneny 1 gol ve 4 asistle mücadele etti. Mohamed Elneny bu sezon Arsenal formasıyla sadece 6 maça çıkabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin