Ev almak çok kolay olacak. 1.20 faizli, 15 yıl vadeli konut kampanyası. Özel bankalarda minimum 3.14 faiz oranı var

Bankaların konut kredileri faizinde gaza basmasının ardından satışlar düşmüştü. Ev fiyatlarının artışı enflasyon rakamlarının altında kaldı. Konut satışlarını artıracak yeni bir kampanya kapıda... İlk kez ev sahibi olacaklar için hazırlanan “İlk Evim” kampanyası heyecan yarattı. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Ev almak çok kolay olacak. 1.20 faizli, 15 yıl vadeli konut kampanyası. Özel bankalarda minimum 3.14 faiz oranı var

Güzel bir ev sahibi olmak Türkiye'de birçok ücretli çalışanın hayali. Çünkü İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehirlerde maaşların büyük bölümü kiraya gidiyor. Hal böyle olunca geçim de zorlaşıyor.

Bu sene de seçim öncesi sözü verilen ilk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli kredi kampanyasının ayrıntıları netleşiyor. Ev almak isteyenlerin hayalleri gerçek oluyor.

tv100 kampanyanın ayrıntılarına ulaştı.

KAMPANYANIN DETAYLARI NETLEŞİYOR

Kampanyadan hiç evi olmayan insanlar faydalanacak ve bu evi aldığı zaman da belli bir sürede satamayacak hem de kiraya veremeyecek.

Program kampanyasında ilk kez alacaklara düşük faizli kredi imkânı sunulacak. Kredi vadelerinin de 180 aya kadar çıkarılması bekleniyor.

BİR MİLYONLUK KREDİ ÇEKTİĞİMİZDE PLANLAMA NASIL OLACAK?

Bir milyon TL kredi çekerseniz 120 ayda geri ödemek zorunda kalacaksınız. Bankaların minimum 3.14 faiz oranı bulunuyor. Bir milyonluk kredinin aylık ödemesi ise 32 bin TL olacak. Geri ödemesi 4 katına çıkacak, bu kampanya ile 1.20 faiz oranıyla aylık taksiti 13.500 TL, 1.50 faizle yapılırsa 16 bin TL'ye denk gelecek.

Kaynak: TV100
Etiketler konut kredi kampanya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin