Alex de Souza devreye girince Fenerbahçe kariyerini bitirdi. Antalyaspor yeni yuvası olacak

Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan görevi devralacak olan Alex de Souza, Fenerbahçe'nin U19 takımını çalıştıran Semih Şentürk'ü, Akdeniz ekibinin bünyesine katmak için çalışmalara başladı. Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Semih Şentürk ile takım arkadaşı olan ve Semih Şentürk'ü yardımcısı yapmak isteyen Alex de Souza'nın girişimlere başladığı kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Alex de Souza devreye girince Fenerbahçe kariyerini bitirdi. Antalyaspor yeni yuvası olacak
Arşiv

Brezilya'daki teknik direktörlük deneyiminin ardından yıllar sonra Türkiye'ye geri dönen Alex de Souza yeni sezonda Antalyaspor'un başında olacak.

Fenerbahçe formasıyla sarı-lacivertli ekibin tarihine geçen ve kazanılan birçok başarıda büyük pay sahibi olan Alex de Souza ilk transferini de eski takımından yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe U19 Takımı'nı çalıştıran ve Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde takımda en iyi anlaştığı isimlerden biri olan Semih Şentürk'ü, Antalyaspor'da yardımcısı yapmak isteyen Alex de Souza şimdiden girişimlere başladı. Semih Şentürk'ün çalıştırdığı Fenerbahçe U19 takımı, Galatasaray U19 takımı ile oynanan U19 Elit Ligi üçüncülük maçında sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılmış ve sezonu dördüncü olarak tamamlamıştı.

ALEX'IN MESAJI DİKKAT ÇEKTİ

Antalyaspor ile anlaşmaya varan Alex de Souza, kulübün resmi hesabından yapılan paylaşımda duygularını dile getirdi.

Alex de Souza, ''2004 yılında Türkiye'ye ilk adımımı attım. Hem sportif hem de bireysel anlamda hayatımın en harika anılarını biriktirdim. Bugün 20 sene sonra Antalyaspor için Türkiye'ye yeni anılar eklemek için dönüyorum. Bu sefer sahanın kenarında Antalyaspor'un teknik direktörü olarak. Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin