Okan Buruk geri gel dedi, tereddüt etmeden Galatasaray formasını giydi. Takımın vazgeçilmezi olacak

Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'e kiraladığı Yunus Akgün yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor. Leicester City'nin satın alma opsiyonunu kullanmadığı Yunus Akgün, Okan Buruk'un da özel isteğiyle yeni sezonda yeniden Galatasaray forması giyecek. Okan Buruk, Yunus Akgün ile görüşerek genç isme önümüzdeki sezonun planlamasında önemli görevler vereceğini iletti.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk geri gel dedi, tereddüt etmeden Galatasaray formasını giydi. Takımın vazgeçilmezi olacak
Anadolu Ajansı

Hakim Ziyech, Wilfried Zaha ve Tete transferlerinin ardından Leicester City'e kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün yeniden Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor.

Leicester City'nin satın alma opsiyonunu kullanmadığı 23 yaşındaki oyuncu bir mesaj paylaşarak İngiliz ekibine veda etti. Yunus Akgün, Leicester City'e ve taraftarlarına teşekkür ederek İngiliz ekibindeki kariyerini resmi olarak sonlandırdı.

Bu gelişmenin ardından Okan Buruk yerli rotasyonunda önemli bir isim olarak gördüğü Yunus Akgün'ü yeniden takıma çağırdı. Galatasaray formasıyla yeniden kendini ispatlamak isteyen Yunus Akgün de Avrupa'dan transfer teklifleri olmasına rağmen kariyerine sarı-kırmızılı kulüpte devam etme kararı aldı.

Okan Buruk, Yunus Akgün ile görüşerek genç isme önümüzdeki sezonun planlamasında önemli görevler vereceğini iletti. Leicester City formasıyla 29 maçta görev alan Yunus Akgün, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin