Kadıköy'de istediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz'ı öldüren sanığa istenen ceza belli oldu. Mehmet Caymaz'a müebbet hapis cezası istemi

İstanbul'da Kadıköy'de, istediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Caymaz hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kadıköy'de istediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz'ı öldüren sanığa istenen ceza belli oldu. Mehmet Caymaz'a müebbet hapis cezası istemi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanana iddianamede Cihan Aymaz’n bir süredir Kadıköy iskelesinde kendisine ait hoparlör ve mikrofonla müzik yaptığı belirtildi.

2 Mayıs 2023'te Mehmet Caymaz’ın elindeki içki şişesini bıraktıktan sonra Cihan Aymaz’a bağırarak istek şarkı istediği Cihan Aymaz’ın ise Mehmet Caymaz’a sakin olmasını, istediği şarkıyı çalacağını söylediği kaydedildi.

İddianamede, Mehmet Caymaz'ın şarkı istedikten sonra elindeki bıçakla küfürlü tehditler savurarak Cihan Aymaz’ın yanına gittiği, önce boyun kısmından daha sonra ise göğüs bölgesinden yaraladığı, Aymaz’ın ise aldığı yaranın etkisiyle denize düştüğü anlatıldı. 

İddianamede tanık ifadeleriyle güvenlik kamerası görüntülerinde Mehmet Caymaz’ın savunmasını destekler nitelikte unsurlar bulunmadığını belirtilerek haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği belirtildi.

Mehmet Caymaz’ın ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin