Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. AHBAP'ın topladığı paralar ne olacak? İşte Haluk Levent'in açıklaması. AHBAP tekrar deprem bölgesinde sahada...

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 kentte yıkıma neden olan depremin ardından yardım kampanyalarına hız vermişti. Haluk Levent ve ekibi ilk günden itibaren deprem bölgesine gitmiş yardımlara başlamıştı. Haluk Levent, bugün için saat vererek açıklama yapacağını duyurmuştu. Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. AHBAP'ın topladığı paralar ne olacak? İşte Haluk Levent'in açıklaması. AHBAP tekrar deprem bölgesinde sahada...

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yaptığı yardımlarla ve çalışmalarla gündeme gelen AHBAP'ın kurucusu sanatçı Haluk Levent bugün 22:00'a saat vererek açıklama yapacağını açıklamıştı.

Haluk Levent beklenen açıklamayı erkene aldı. Levent, açıklamayı erkene almasının nedeni olarak spekülasyonlara mahal vermemek olarak açıkladı.

Levent, Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı:

Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım.
O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay’a ya da Afad a aktaracağımı yazıp çiziyor.

Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim.

Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim.
Sizin paranız benim namusum!
Hiç kimseye kuruluşa vermem!
Veremem!
Kimse de benden istemedi!

Şu an yüzbinlerce insan evsiz donuyor.
İlk iş toki ile görüştüm.
Acil konut yaptıracağız!

Açıklayacağım konu şuydu:

Son 2 günde bazı işguzarların sahada Ahbap Faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük.
Tıkanma noktasına gelmiştik.
Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik.
Sağolsun yetkililer olayı çözdüler.
Sahadayız

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin