Galatasaray, Beşiktaş'a Sıcak Kafa dizisinden gönderme yaptı: Başarısızlıklarını örtmek için abuklayanlar var

Üç büyükler arasında demeç savaşları son sürat devam ediyor. Beşiktaş'ın açıklamalarından sonra Galatasaray'ın cevabı gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Beşiktaş'a Sıcak Kafa dizisinden gönderme yaptı: Başarısızlıklarını örtmek için abuklayanlar var

Türk futbolunun gündemine oturan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalar üst üste geliyor.

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan hakkında yaptığı paylaşıma Beşiktaş'ın cevabı çok sert olmuştu. Beşiktaş, ''Önerimiz, önlerindeki maça çıkıp şerefiyle hakkıyla mücadele etmeleridir'' ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş bu açıklamanın devamında bir diğer ezeli rakibi Galatasaray'ı da hedef aldı. Siyah-beyazlılar, Galatasaray'la ilgili olarak, ''Olmayan penaltılar ve yanlış hakem kararlarıyla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray SK’nın da dün bağırıp, bugün hakemlerin lehlerine verdikleri kararlara susması ve aynı şekilde ligin başında hakemlerin verdikleri destekle mutlu olan ama bugün ise hakem hatalarından dert yanan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün açıklamaları, 'Bana dokunmazsan sorun yok ama dokunursan sorun var' mantığının ta kendisidir'' dedi.

KARŞILIKLI ATIŞMALAR!

Galatasaray ''Sıcak Kafa'' dizisinden bir alıntı yaparak ezeli rakibine yanıt verdi. Beşiktaş ise bu paylaşımdan hemen sonra Galatasaray'ın tweetini alıntıladı.

İşte Galatasaray'ın yaptığı paylaşım:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin