Panathinaikos macerası beklediğinden kısa sürdü. Fatih Terim yeni takımıyla şimdiden anlaşma sağladı

AEK yenilgisiyle liderliği kaçıran ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj kaybeden Panathinaikos'ta eleştiri okları Fatih Terim'e yönetildi. AEK karşısında deplasmanda alınan 3-0'lık yenilgi sonrası Yunan basını Fatih Terim'in, Panathinaikos kariyerinin artık sonlarına yaklaştığını ve Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'nin radarında olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Panathinaikos macerası beklediğinden kısa sürdü. Fatih Terim yeni takımıyla şimdiden anlaşma sağladı
Arşiv

Yunanistan Süper Ligi play-off maçında AEK ile belki de şampiyonluğun düğümünün çözüleceği maçta rakibine 3-0 mağlup olan Panathinaikos'ta Fatih Terim adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yunan basını Panathinaikos'u şampiyon yapmak için takımın başına getirilen Fatih Terim'in, AEK karşısında hiçbir planı olmadığını ve en güvendiği yeni transferi Samet Akaydin'in hatasından dolayı sahadan ağır bir mağlubiyetle ayrıldığını manşetlere taşıdı. Bu mağlubiyetin ardından AEK'nin dört puan gerisine düşen ve şampiyonluk şansını zora sokan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in de günlerinin artık sayılı olduğu iddia edildi.

Panathinaikos'un hala göze hoş gelen bir futbol sergilemediği ifade edilirken, Fatih Terim'in Panathinaikos macerasının sezon sonunda biteceği ve 'İmparator' lakaplı teknik direktörün Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'nin başına geçeceği yazıldı.

Kadrosunda Roberto Firmino, Riyah Mahrez ve Franck Kessie gibi yıldızları barındırmasına rağmen şampiyonluğun çok gerisinde kalan Al-Ahli'nin mevcut teknik direktör Matthias Jaissle'den memnun olmadığı ve sezon biter bitmez Fatih Terim'e teklif götüreceği iddiasını ortaya attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin