Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan son dakika kararı! Riva'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü: Ali Palabıyık bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken gelemez

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, Kulüp Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyetin, Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmesi sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan son dakika kararı! Riva'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü: Ali Palabıyık bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken gelemez

Gebetaş yaptığı açıklamada, dün Adana Demirspor ile yapılan maçın hakemleriyle ilgili yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirterek, toplantıdan TFF Başkanı ile görüşme kararının çıktığını söyledi.

Gebetaş, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme talep ettiklerini ve bu taleplerinin kabul edildiğini belirterek, Büyükekşi ile Riva'da görüşüleceğini kaydetti.

Görüşmeye Kulüp Başkanı Ali Koç'un yanı sıra, yöneticiler Erol Bilecik, Ahmet Ketenci, Burak Kızılhan ve Özgür Özaktaç da gidecek.

GÖRÜŞME TAMAMLANDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile merak edilen görüşmesi sona erdi.

Ali Koç görüşmenin ardından şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece olanlar malumunuz. Bu bağlamda TFF'ye geldik. Nelerden, ne için rahatsızlık duyduğumuzu ifade ettik. Sivasspor-Galatasaray maçında yaşanılanlar, Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında yaşanılanlar, hakemlik müessesesinin iflasının belgesidir."

"Akıl akıldan üstündür. Herkes dün gece yaşanılanları gördü. Yabancı hakemleri denememiz lazım dediğimiz noktaya geldik."

"Ali Palabıyık bir daha maç alır, almaz... Onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki; o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez."

"Akıllardan silinmeyecek fahiş hatalar, ne hikmetse bir takımın aleyhine, başka bir takımın lehine işlemektedir."

KONYASPOR MAÇINI YÖNETECEK ATİLLA KARAOĞLAN İLE İLGİLİ PAYLAŞIM

Fenerbahçe cephesinden sosyal medyada bir paylaşım daha geldi. Fenerbahçe, resmi Twitter hesabından 15. haftada Gaziantep FK-Beşiktaş maçını yöneten ve verdiği kararlarla o haftadan beri görev almayan hakem Atilla Karaoğlan ile ilgili video yayınladı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin