Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı yine reddetti. Yeni hikayesine başlamak için imzayı atıyor

Antalyaspor ile bir senelik sözleşme imzalayan ve sezon sonunda görevi bırakacak olan Sergen Yalçın'ın yeni adresine dair flaş bir iddia ortaya atıldı. İsmi sık sık Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın'ın, Antalyaspor'un ardından takım çalıştırmayacağı ve dijital medyada yayın yapan bir kanalla anlaştığı öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı yine reddetti. Yeni hikayesine başlamak için imzayı atıyor
Arşiv

Uzun bir ara verdikten sonra teknik direktörlük kariyerine Antalyaspor ile geri dönen Sergen Yalçın yeniden inzivaya çekilmeye hazırlanıyor.

Antalyaspor ile bir senelik sözleşme imzalayan ve sezon sonunda Akdeniz ekibiyle yollarını ayıracak olan Sergen Yalçın ismi sık sık Beşiktaş ile anılsa da verdiği kararla herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Antalyaspor ile 18 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 1.33 puan ortalaması tutturan Sergen Yalçın'ın, kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayırmasının ardından dijital medyada yayın yapan bir kanalla anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş'ta bir numaralı yerli teknik direktör adayı olan Sergen Yalçın siyah-beyazlı kulüple şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin