Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin rakibini satın alıyor. Hull City'nin ardından bir kulüp daha

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı yeni bir takım daha almak için girişimlere başladı. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştığı Slovenya temsilcisi Maribor'u satın almak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin rakibini satın alıyor. Hull City'nin ardından bir kulüp daha
Arşiv

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alarak futbol yatırımlarına başlayan Acun Ilıcalı daha sonra İrlanda ekibi Shelbourne'e yatırım yapmış ancak istediğini bulamamıştı.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımda, Shelbourne'de olan yatırımlarını sonlandırma kararı aldığını bildirdi. Bu kararın ardından yeni bir futbol kulübüne yatırım yapacağını açıklayan Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği yeni takım ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştığı Slovenya temsilcisi Maribor'u satın almak için şimdiden girişimlere başladı.

MARIBOR CEPHESİNDEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

NK Maribor'dan yapılan resmi açıklamada, "Potansiyel yatırımcılarla görüşme ve bilgi toplama aşamasındayız. Bunlar bağlayıcı olmayan görüşmeler olduğu sürece, medyada çıkan haberler veya adaylar hakkındaki söylentiler hakkında yorum yapamayız" ifadelerine yer verildi.

Slovenya temsilcisi NK Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşmış ve ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise sahasında 3-0 kaybetmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin