Fatih Altaylı'dan gazeteciye tokat atan Muharrem Sarıkaya açıklaması: Sıkıldım ve yoruldum

Habertürk programcısı Muharrem Sarıkaya'nın Gaziantep Büyükehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı röportaj sırasında ses teknisyenine tokat atması gündeme bomba gibi düştü. Sarıkaya'nın kurumdan atılmasını isteyenler aynı zamanda Habertürk yöneticilerine de tepki göstermişti. Bunlardan biri de Fatih Altaylı idi. Fatih Altaylı da kendisine yöneltilen eleştiriler için sosyal medyadan cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Altaylı'dan gazeteciye tokat atan Muharrem Sarıkaya açıklaması: Sıkıldım ve yoruldum

MEDYATAVA

HaberTürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in karşısında canlı yayında İHA muhabirini tokatladı. Görüntüler büyük tepki çekti. Hem HaberTürk hem de Sarıkaya özür diledi.

Sosyal medyada büyük tepki çeken olay sonrasında Muharrem Sarıkaya'ya yönelik tepkiler çığ gibi büyüdü, kuruma da Sarıkaya'ya yönelik yaptırım uygulanması istendi.

Eleştirilerin odağında Fatih Altaylı da vardı ve Altaylı bugün Muharrem Sarıkaya ile ilgili bir açıklama yaptı.

ALTAYLI'DAN AÇIKLAMA

Haberturk.com yazarı ve aynı zamanda Habertürk TV'de program yapan gazeteci Fatih Altaylı, kendisine yönelik eleştiriler için bir açıklama yaptı.

Altaylı, "Habertürk’te 2014’ten bu yana yöneticilik yapmadığım ve yetkili bir pozisyonda olmadığım halde bu kurumdaki her türlü olumsuzluğun ve başkalarının hatalarının bana yüklenmesinden sıkıldım ve yoruldum.İş yerinizde başkalarının hatalarından siz sorumlu tutulsanız hoşunuza gider mi?" dedi.

Altaylı ikinci paylaşımında ise "Muharrem Sarıkaya’ya program yaptıran ben değilim ki görevine ben son vereyim. Yaptığı şeyin kabul edilebilir tarafı olmadığı aşikar. Kendinden daha alt pozisyonda çalıştığını düşündüğü kişilere kötü davrananları hiç sevmediğimi söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin