Deniz Seki ilk açıklamasını Twitter'dan yaptı: 'Adalet istiyorum'

6 aydır aranan ve dün yakalanan şarkıcının ilk açıklamasını avukatı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki ilk açıklamasını Twitter'dan yaptı: 'Adalet istiyorum'

Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve hakkındaki yakalama kararı nedeniyle 6 aydır aranan şarkıcı Deniz Seki, dün Büyükçekmece'de saklandığı evde gözaltına alına alınarak Vatan'da bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü.



Tutuklanarak cezaevine gönderilmesi beklenen Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya twitter üzerinden Deniz Seki'nin açıklamasını paylaştı.



Seki, açıklamasında; "İşlemediğim suçun mahkumu yapıldım. Adaletin bunu birgün ortaya çıkaracağına inanarak bekledim, bekleyeceğim. Sevenlerim bana ve aklanacağım güne sonuna kadar inansın. Af değil adalet istiyorum. Şarkılarımı özgürce söylemek en büyük dileğim" ifadelerini kullandı. 



İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki aldığı hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Deniz Seki, 4 yıl 2 ay daha cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Deniz Seki'nin yattığı süre 4 yıl 2 aydan düşecek. Buna göre Deniz Seki, 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki cezaevinde geçireceği sürenin son bir yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin