Karı koca birbirlerini vazoyla dövmüştü. O koca intihar etti!

Aksaray'da birbirleriyle kavga eden çift, birbirini vazoyla yaralamıştı. Bunun evliliklerindeki ilk kavgaları olduğunu söyleyen çiftten intihar haberi geldi. 62 yaşındaki Mevlüt Ç., kızının 3'üncü kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Google Haberlere Abone ol
Karı koca birbirlerini vazoyla dövmüştü. O koca intihar etti!

Aksaray'da evde kavga eden 62 yaşındaki Mevlüt Ç. ve 56 yaşındaki Yeter Ç. çifti, vazoyla birbirini başından yaralamıştı Hastaneye kaldırılan çiften Mevlüt Ç., gazetecilere ''Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu'' demişti.

 İNTİHAR ETTİ 

İşte o çiftten bir intihar haberi geldi. İlk kavgamızdı diyen Mevlüt Ç,. bugün de iddiaya göre eşi ile tartıştı. Tartışmanın ardından evden ayrılan Mevlüt Ç., saat 10.30 sıralarında Taşpazar Mahallesi'nde 7 katlı binanın 3'üncü katında oturan kızının evine gitti. Mevlüt Ç., balkondan atladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içindeki Mevlüt Ç., ambulansla kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin