Böyle kavga görülmedi! 40 yıllık evli çiftin ilk kavgalarında kan döküldü. Vazoyla birbirlerini dövdüler. Pişman değiller

Aksaray'da yaşayan 40 yıllık evli çift, evlerindeki bir vazoyla birbirlerine vurarak kan döktü. Hastaneye kaldırılan ikili pişman görünmüyordu. "İlk kavgamız" dediler.

Google Haberlere Abone ol
Böyle kavga görülmedi! 40 yıllık evli çiftin ilk kavgalarında kan döküldü. Vazoyla birbirlerini dövdüler. Pişman değiller

Aksaray'da evde kavga eden 62 yaşındaki Mevlüt Ç. ve 56 yaşındaki Yeter Ç. çifti, vazoyla birbirini başından yaraladı. Hastaneye kaldırılan çiften Mevlüt Ç., gazetecilere ''Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu'' dedi.

Olay, saat 08.30 sıralarında Paşacık Mahallesi’nde meydana geldi. Mevlüt Ç. ile eşi Yeter Ç. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mevlüt Ç., eline geçirdiği vazoyla eşinin başına vurdu. Yeter Ç. de bir kısmı kırılan vazoyu alıp, eşinin başına vurarak yaraladı. Çift, kanlar içinde kalırken, gürültüyü duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çift, gelen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mevlüt Ç., gazetecilerin 'Neden yaptınız, pişman mısınız?' sorusuna, ''Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu'' dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA
Etiketler aksaray vazo kavga kan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin