Aziz Yıldırım 6 yıl sonra Fenerbahçe tesislerine geldi: Oyunu kullandı

Eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tam 6 yıl sonra Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım 6 yıl sonra Fenerbahçe tesislerine geldi: Oyunu kullandı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısına katıldı. 6 yıl sonra ilk kez toplantıya katılan Aziz Yıldırım deniz yoluyla tesise geldi. 

Toplantıya, mevcut başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve diğer YDK üyeleri de iştirak etti. Büyük bir ilgi ile karşılanan Yıldırım, oy kullanma işlemlerine geçmeden önce üyelik kartını teslim aldı.

OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na, eski başkan Aziz Yıldırım da katıldı ve oy verdi.

Yıldırım, bu toplantıya 2018'den bu yana ilk kez iştirak ederken, yoğun medya ilgisinin gözlendiği bu toplantıda oy kullanma işlemi sonrası Aziz Yıldırım, başkan adaylarından Nihat Tokat ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Aziz Yıldırım 6 yıl sonra Fenerbahçe tesislerine geldi: Oyunu kullandı

Camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Yıldırım, daha sonra Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat ile görüşme yaptı. Tokat'ın adaylığını açıkladığı gün, "İlk icraatlarımdan biri Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanımızı barıştırmak olacak. Umuyorum onlar da bu davetime icabet edecekler" sözünü kendisine hatırlatan Yıldırım, "Benim adıma orada burada barıştıracağım gibi konuşmayın" dedi.

 

Kaynak: AA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin