FETÖ kavgası kızışıyor. Abdulkadir Selvi açtı ağzını yumdu gözünü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a zehir zemberek sözler

Süper Kupa tartışması devam ederken Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç arasındaki tartışma da kızıştı. Selvi, bugün bir yazı daha yazarak Koç'a yönelik zehir zemberek cümleler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ kavgası kızışıyor. Abdulkadir Selvi açtı ağzını yumdu gözünü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a zehir zemberek sözler

Suudi Arabistan'da büyük fırtına koparan ve iptal edilen süper kupa maçıyla ilgili tartışmalar sürerken Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi sert bir yazı yazmış ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik çok sert eleştirilerde bulunmuş ve yazısında FETÖ vurgusuna dikkat çekmişti.

Ali Koç da Abdulkadir Selvi'ye cevap vererek “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” sözleriyle cevap vermişti.

Hürriyet gazetesi yazarı bugün bir yazı daha yazarak Ali Koç'a yönelik çok sert çıktı. 

Selvi yazısında şu ifadeleri kullandı:

Ali Koç, ben 7 Şubat MİT krizinde, FETÖ’nün karşısında dimdik duran bir gazeteciyim. “Burada asıl hedef Erdoğan” diye ilk karşı çıkan benim.

Siz Gezi’de çapulculara Divan Oteli’ni açarken, ben “Bu bir kalkışma girişimidir” diye ekranlarda kavga veriyordum. 17-25 Aralık’ta FETÖ’nün asıl hedefinin Erdoğan’a kelepçe vurmak olduğunu savunuyordum. 15 Temmuz darbe girişiminde ise gece CNN Türk’te Erdoğan’la yayındaydım. FETÖ’nün darbe girişimine karşı canımı ortaya koyma pahasına mücadele verdim.

Siz o zaman FETÖ’nün hediye ettiği ananasları yemekle meşguldünüz.

Rahmetli Mustafa Koç, bir röportajında FETÖ’yle görüştüğünü anlatmıştı. FETÖ’nün ses kaydında geçen ananasları doğrulamış ve “Bana ananas yollandı. Ben de aradım teşekkür ettim. Gayet de lezzetliydi” demişti. FETÖ bana ananas göndermedi.

Ali Koç siz FETÖ’nün ananaslarını yerken, ben FETÖ’yle mücadele ediyordum. FETÖ bana 17 suç duyurusunda bulundu. Senin hakkında bir suç duyurusunda bulundu mu?

Benim FETÖ’ye karşı verdiğim mücadelenin zekatını versem 40 Ali Koç eder...

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin