Kitaplar sizden, türküler Ehlikalem’den!

Ehlikalem müzik grubu , Anadolu’nun hiç duyulmamış, ötelenmiş ve aslından farklılaştırılmış ezgilerini halkımız ile tanıştırma misyonunun yanı sıra sosyal yardım projeleri ile de toplumsal bir görev üstleniyor.

Kendi bünyesinde ve tamamen kendi imkanları ile eğitim bursu veren Ehlikalem grubu üyeleri, aynı zamanda Anadolu'nun ihtiyaç sahibi okullarına da kütüphaneler kurmak maksadıyla kitap yardım kampanyası düzenliyor.

Bu doğrultuda 30 Kasım Cumartesi saat 19:30 Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezinde vereceği konserinde , #KitaplarsizdenTürkülerEhlikalemden sloganıyla kampanyasını sürdürüyor.

Ehlikalem bu konserinde, planlama aşamasında olan ve maddi imkansızlık dolayısıyla müzik yeteneği olup da alamayan özellikle kız çocuklarına yönelik "müzik akademisi " projesini de hayata geçirmeyi hedefliyor.

Joshua King, Fenerbahçe'den ayrılıyor Alex de Souza, Antalyaspor'un başına geçiyor Galatasaray evinde gövde gösterisi yaptı Edirne sallanıyor. Binlerce kişi toplandı Dries Mertens: Bu hafta görüşmeler olacak İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu ölümden döndü