Alex de Souza'nın yeni teknik direktörlük macerası Süper Lig'de başlıyor. Teklifi hemen kabul etti

Son olarak Avai'yi çalıştıran ve bir seneden bu yana takım yönetmeyen Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, Antalyaspor ile anlaşma sağladı. Teknik direktörlük kariyerini Türkiye'de sürdürecek olan Alex de Souza, Sergen Yalçın'ın sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılmasının ardından kırmızı-beyazlı takıma imza atacak.

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Sao Paulo U20 ve Avai'yi çalıştıran Alex de Souza'nın üçüncü durağı Antalyaspor olacak.

Teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo U20 ile başladıktan sonra, Avai'nin başına geçen ancak burada iyi bir performans sergilemeyen Alex de Souza yıllar sonra yeniden Türkiye'ye dönüyor. Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile sık sık anılmasının ardından Antalyaspor yönetimi Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'ya teknik direktörlük görevi teklif etti.

Antalyaspor'un bu teklifi karşısında heyecanlanan ve teklifi hemen kabul eden Alex de Souza, sezon sonunda Sergen Yalçın'ın görevi bırakmasının ardından kırmızı-beyazlı takımın başına geçecek.

Teknik direktörlük kariyerinde Sao Paulo U20 ve Avai ile toplam 43 maça çıkan Alex de Souza; 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyet elde etti.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı