Tenezzüh Treni, 90 yıl sonra yeniden seferde. Merakla beklenen Turistik Tuz Ekspresi Ankara-Çankırı seferine başladı

Çankırı’da 1934 yılında başlayan ve 4 yıl sonra durdurulan 'Tenezzüh (Gezinti) Treni' seferleri, 90 yıl sonra 'Turistik Tuz Ekspresi' olarak yeniden başladı. Ankara’dan Çankırı’ya seferini yapan 'Turistik Tuz Ekspresi' sayesinde Çankırı’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılması amaçlanıyor.

Kaynak: İHA

Çankırı’da 1934 yılında başlatılan ve 4 yıl sefer düzenledikten sonra kaldırılan 'Tenezzüh (Gezinti) Treni' seferleri, Çankırı Valiliği koordinasyonunda Çankırı Belediyesi, TCDD, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Çankırı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çankırı Konfederasyonu ve TÜRSAB Orta Anadolu Bölge Temsil Kuruluna bağlı seyahat acentelerinin iş birliğiyle 'Turistik Tuz Ekspresi' olarak 90 yılın ardından yeniden başlatıldı.


Icardi, Wanda Nara'nın çıplak fotoğrafını paylaştı Yiyen bağımlısı oluyor, tek tek elleriyle topluyor 2024 bitmeden zengin olacak burçlar belli oldu 3 farkı 9 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Kızıl Goncalar hasreti bitiyor! Sevişme sahneleri gündem olmuştu...