İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu ölümden döndü. Hacıosmanoğlu ve arkadan çarptığı taksi şoförü yaralandı

Trabzonspor'un eski başkanı ve TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu Muhammed Efe Hacıosmanoğlu Sancaktepe TEM Otoyolu'nda önünde seyreden taksiye arkadan çarptı. Feci kazda taksi şoförü ve Hacıosmanoğlu yaralandı.

Kaynak: DHA

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu Sancaktepe'de otomobiliyle kazaya karıştı.  

TAKSİYE ARKADAN ÇARPTI

Olay dün saat 03.30 sıralarında Sancaktepe TEM Otoyolu Sultanbeyli istikametinde meydana geldi. Trabzonspor'un eski başkanı ve TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu Muhammed Efe Hacıosmanoğlu'nun kullandığı 34 KOS 88 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen 34 TBB 90 plakalı taksiye arkadan çarptı. 

Kazada taksi bariyerlere çarparken, Hacıosmanoğlu'nun kullandığı otomobil yolda savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KAZA YERİNE GELDİ

Olayda taksi şoförü ve Hacıosmanoğlu yaralandı. Kazanın ardından İbrahim Hacıosmanoğlu kendi aracıyla olay yerine geldi.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı