Sözleşme sorusuna çok net cevap verdi. Dries Mertens'ten, Sivasspor maçı sonrası açıklama

Sivasspor karşısında kazanılan 6-1'lik maçın ardından Dries Mertens, Galatasaray'daki geleceğine dair açıklamalar yaptı. Sivasspor karşısında maçın yıldızlarından biri olan Dries Mertens, ''Bu hafta görüşmeler olacak'' dedi.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek puanını 96'ya çıkaran ve Fenerbahçe'nin rekorunu kıran Galatasaray'da maçın yıldızlarından biri olan Dries Mertens, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğine dair açıklamada bulundu.

İki gol ve bir asistle galibiyette çok önemli pay sahibi olan Dries Mertens, Galatasaray ile bu hafta anlaşma masasına oturacaklarını söyledi. Galatasaray'ın taraftarının sevgilisi olan Dries Mertens, '' Bu hafta görüşmeler olacak'' ifadelerini kullandı.

Özellikle son haftalarda ortaya koyduğu performansla kalitesini bir kez daha gösteren Dries Mertens, Galatasaray formasıyla bu sezon 47 maçta 9 gol ve 16 asistle mücadele etti. 2022 yılında Napoli'den transfer edilen Mertens, Galatasaray formasıyla 1 Süper Lig ve 1 Süper Kupa zaferi yaşadı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı