JOHN BENJAMIN TOSHACK'TAN 34 YIL SONRA GELEN İTİRAF

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş'ında teknik patronluğunu yapan Milliyet'in konuk yazarı ve Liverpool'un 34 yıl önce Trabzon'da kaybettiği 1-0'lık maçta "kırmızıların" formasını giyen John Benjamin Toshack, bugünkü yazısında o dönemki maçla ilgili itirafta bulundu: "Güzellerle aklımızı başımızdan aldılar."

Bilindiği üzere bundan 34 yıl önce Trabzonspor, Liverpool'u Trabzon'da 63. dakikada Dozer Cemil'in kullandığı penaltı atışını gole çevirmiş ama Liverpool daki maçı 3-0 kaybetmişti. Liverpool o yıl Şampiyon Kulüpler Kupası'nı müzesine götürmüş, Trabzonspor'a 1-0 kaybettiği maçın dışında tüm maçlarını kazanmıştı.


Ayrıca Türkiye'de o dönemki politik durumlar konusunda "Trabzonspor halkının kırmızı rengi pek sevmedikleri" şeklinde uyarıldıklarını, Toshack bugünkü yazısında kaleme aldı.    


İşte konuk yazar John Benjamin Toshack'ın Milliyet'teki bugünkü yazısı..


http://www.milliyet.com.tr/john-benjamin-toshack-nereden-nereye/spor/haberdetay/19.08.2010/1278305/default.htm

Joshua King, Fenerbahçe'den ayrılıyor Alex de Souza, Antalyaspor'un başına geçiyor Galatasaray evinde gövde gösterisi yaptı Edirne sallanıyor. Binlerce kişi toplandı Dries Mertens: Bu hafta görüşmeler olacak İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu ölümden döndü