Balıkesir'de otomobil otobüs durağına daldı. Araç 6 kişiyi ezdi. Korkunç görüntüler. İşte saniye saniye o anlar...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Büyük bir facia atlatıldı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, durakta bekleyen yolcuların arasına daldı. 6 kişinin yaralandığı kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

​Olay, dün ilçeye bağlı turistik Altınoluk mahallesinde meydana geldi. H.K. yönetimindeki 03 AAJ 013 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çanakkale-Edremit karayolu üzerindeki durakta bekleyen yolcuların arasına daldı.

Durakta dolmuş beklerken otomobilin çarptığı yolcular çevreye savruldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan 6 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kaza anı yakında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İşte o kaza anı:

Kazadan sonra otomobil sürücüsü H.K., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Joshua King, Fenerbahçe'den ayrılıyor Alex de Souza, Antalyaspor'un başına geçiyor Galatasaray evinde gövde gösterisi yaptı Edirne sallanıyor. Binlerce kişi toplandı Dries Mertens: Bu hafta görüşmeler olacak İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu ölümden döndü