Yeni Nostradamus'tan ürküten kehanetler: Üçüncü dünya savaşı çıkacak

Tarihteki Nostradamus kehanetleri ile bilinir. Bu kehanetler de insanlık için pek iç açıcı değildir. Yunanistan'da yaşayan ve 1994 yılında hayatını kaybeden 'Yunan Nostradamus'u' lakaplı Aziz Paisos'un kehanetleri de yeni ortaya çıktı. Paisos da insanlığı güzel şeylerin beklenmediğini söylemiş. İşte o kehanetler...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Nostradamus'tan ürküten kehanetler: Üçüncü dünya savaşı çıkacak
The Sun

Ukrayna savaşını tahmin ettiği iddia edilen bir Paisos, Orta Doğu'daki gerilimin Rusya ile Avrupa arasında 'büyük bir savaşın çıkmasıyla birlikte üçüncü dünya başlayacağını söylemiş.

'Yunan Nostradamus'u' lakaplı Aziz Paisos'un, Gazze'deki katliamı bildiği iddia ediliyor. 1994 yılında ölmesine rağmen kehanetleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonucu Yunan medyasında yeniden gündeme geldi.

Sun'ın haberine göre kendisinin şu sözleri söylediği iddia edildi: "Filistin savaş alanına dönüşecek, Ölü Deniz mezar olacak. İlk yarı bu olacak ama ikinci yarı da olacak."

Ayrıca Yunan Nostradamus üçüncü dünya savaşının da çıkacağını şu sözlerle anlatmış: "Ortadoğu, Rusların da yer alacağı bir savaş alanına dönüşecek. Ruslarla Avrupalılar arasında büyük bir savaş çıkacak ve çok kan dökülecek."

Paisos'un öngörülerine göre AB de dağılacak bunun sebebi ise İngiltere ve ABD olacak.

AZİZ PAİSOS KİMDİR?

1924 yılında Kapadokya'da doğan Paisos, Türkiye ile Yunanistan arasındaki nüfus mübadelesi sonrasında ailesiyle birlikte Yunanistan'a kaçtı. 1949 yılında Athos Dağı'nda keşiş oldu ve uzun yıllar orada kaldı. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin