Yaptıkları şoke etti. Terlikleri koklayarak yaladı. Apartman sakinleri tedirgin

Bangkok'un Nonthaburi eyaletindeki bir apartmanda yaşayan 30 yaşındaki adamın komşularının terliklerini kokladığı, yaladığı ve bunları yaparken mastürbasyon yaptığı fark edildi. Apartman sakinleri sapık komşudan şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yaptıkları şoke etti. Terlikleri koklayarak yaladı. Apartman sakinleri tedirgin

Bangok'un Nonthaburi eyaletinin Bang Bua Thong ilçesinde bir apartman dairesinde yaşayan 76 yaşındaki Taylandlı kadın, komşusunun kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek şikayette bulundu. Şikayetin üzerine polis apartmanda bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve 30-35 yaşlarındaki komşunun yerde duran parmak arası terlikleri koklayıp yaladığı ardından ise mastürbasyon yaptığını tespit etti. Sapık komşunun terlikleri gömleğinin içinde saklayarak olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü.

Yaşlı kadın, engelli olduğunu ve 13 yaşındaki torunuyla birlikte yaşadığını, çalınan terliklerin kendisine ait olduğunu doğruladı. Kadın, adamın geri dönüp başka bir suç işlemesinden veya kendisine zarar vermesinden korktuğunu söyledi. Engelli olması nedeniyle kaçamayacağını söyleyerek polisten adamın bir an önce tutuklanmasını istedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin