TikTok'ta yeni rezalet. Eniştesiydi kocası oldu! Paylaşıma tepki yağdı

Sosyal medya platformu TikTok'ta yeni bir rezalet ortaya çıktı. 21 yaşındaki genç kadın, eniştesiyle evlendiğini duyurdu. O paylaşıma tepki yağdı.

Google Haberlere Abone ol
TikTok'ta yeni rezalet. Eniştesiydi kocası oldu! Paylaşıma tepki yağdı
Sosyal medya

Malezya'da yaşayan iki kız kardeş aynı adamla evlenince ülke gündemine yerleşti. 8 yıl önce ablasının ve eniştesinin düğüne katılan genç kız yıllar sonra ise kendi düğününde aynı damatla evlendi. 21 yaşındaki genç kadın evlilik fikrinin ablasının kararı olduğunu söyleyerek kendisini savundu.

TikTok'tan paylaşılan bir görüntüde iki kardeşin farklı zaman dilimlerinde aynı adamla evlendikleri fotoğraf kareleri yer aldı. İlk olarak 2015 yılında ablanın düğünde çekilen fotoğraflar gösterilirken 8 yıl sonra küçük kardeşin ise aynı adamla evlendiği belirtildi.

TikTok'ta yeni rezalet. Eniştesiydi kocası oldu! Paylaşıma tepki yağdı

TikTok'ta 10 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan görüntülerde kardeşlerden hiçbirinin boşanmadığı ve aynı adamla aynı anda evliliklerini sürdürdüğünün belirtilmesi tepkilere neden oldu.

TikTok'ta yeni rezalet. Eniştesiydi kocası oldu! Paylaşıma tepki yağdı - Resim : 2

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Kocamın kız kardeşimle evlenmesini asla kabul edemem bu çok iğrenç" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Öyle bir şey mümkün bile olamaz" yorumunu yaptı.

TikTok'ta yeni rezalet. Eniştesiydi kocası oldu! Paylaşıma tepki yağdı - Resim : 3

Tepkilerin ardından kız kardeş durumu açıklamak için bir paylaşımda bulundu. Ablasının 2022 yılında vefat ettiğini söyleyen kız kardeş, "Ablam ve eniştemin bir çocukları vardı. Ablam ölmeden önce oğlunu ve kocasını bana emanet etti. Eğer kız kardeşim hayatta olsaydı böyle bir şey mümkün olamazdı" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin