Polis fuhuş çetesini içine sızarak çökertti. Kadınların fiziki özellikleri dikkat çekti. Yarı çıplak yakalandılar

Polis memurlarının da kılık değiştirerek müşteri gibi partiye katıldı ve fuhuş çetesi çökertildi. Fuhuş yapan kadınların savunmaları şaşkınlık yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Polis fuhuş çetesini içine sızarak çökertti. Kadınların fiziki özellikleri dikkat çekti. Yarı çıplak yakalandılar

Bangkok'ta polis gelen ihbar ve siber suçlar ekipleriyle ilginç bir operasyona imza attı.

Phahon Resort isimli otelde gerçekleşen baskın sırasında bir grup orta yaşlı ve kilolu kadın eskort ile erkek turistler yakalandı. Mekana düzenlenen baskına hazırlıksız yakalanan turistler yarı çıplak vaziyette gözaltına alındı.

Olay yerinde çok sayıda kullanılmış prezervatif bulunurken çok yüklü miktarda da para ele geçirildi.

 Polis fuhuş çetesini içine sızarak çökertti. Kadınların fiziki özellikleri dikkat çekti. Yarı çıplak yakalandılar

Kilolu ve orta yaşlı kadınların 6'sı havuz kenarında yakalanırken diğerleri de erkeklerle birlikte olurken yakalandı. "Partiyi" organize eden 49 yaşındaki Sophang Thongdonmuen fuhuşa yataklık etme suçundan gözaltına alındı. Thongdonmuen'in erkeklerden birlikte oldukları kadınlar karşılığında yaklaşık 50 dolar para aldığı da kayıtlara geçti.

Polis fuhuş çetesini içine sızarak çökertti. Kadınların fiziki özellikleri dikkat çekti. Yarı çıplak yakalandılar - Resim : 2
Thongdonmuen'in açıklaması ise şaşkınlık yarattı. Kendisini savunmaya çalışan kadın, "Ben bu partileri düzenliyorum çünkü benim gibi kilolu kadınlar için benzer seçenekler yok. Birçok erkek kilolu kadınları arzuluyor fakat bulamıyor. Günün sonunda herkes aldığı hizmetten memnun ve kimsenin canı yanmıyor" dedi.

Polise karşı koyan kadın, "Bu bizim için eğlence ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor. Bu etkinliği ben organize ettim fakat herkes de katılmaya istekliydi. Kimseyi katılmaya zorlamadık" dedi.

 Polis fuhuş çetesini içine sızarak çökertti. Kadınların fiziki özellikleri dikkat çekti. Yarı çıplak yakalandılar - Resim : 3

Tayland polisinin, bu "partiden" internet üzerindeki reklamlar sayesinde haberinin olduğu belirtildi. Yarı çıplak vaziyette poz veren kilolu kadınların yer aldığı reklamlarda sınırsız alkol, yemek ve eğlence vaadi veriliyor.

Tayland medyasında yer alan haberlerde, bazı polis memurlarının da kılık değiştirerek müşteri gibi partiye katıldığı ve daha sonra baskına katıldıkları da öğrenildi.

HER KADINDAN KOMİSYON ALMIŞ

Metropolitan Polis Bürosu'nun (MPB) üst düzey müfettişlerinden Polis Tümgenerali Theeradet Thumsuthee, organizatör Thongdonmen'in her konuktan 800 Baht (yaklaşık 20 dolar) komisyonu cebine attığını söyledi.

 Polis fuhuş çetesini içine sızarak çökertti. Kadınların fiziki özellikleri dikkat çekti. Yarı çıplak yakalandılar - Resim : 4

Sophang'ın suçlamaları kabul ettiği bildirildi.

Polis, "Soruşturma ekibi sosyal medya platformlarındaki suç faaliyetlerini takip ediyor. Bu vakada şüpheli, 3XL beden kadınlardan hoşlanan kişilere hizmet veren servisler ayarladı ve operasyon gerçekleşti. Polisin çeteye gizlice girmesi ve 3XL kadınlarla partiye katılması gerekiyordu. Organizatörü başarıyla yakaladık" dedi

Memur, konukların arasında yabancı turistler ve yerli erkeklerin de bulunduğunu söyledi. Yetkililer, "Hepsine giyinmeleri ve kaçmaları söylenmiş. Olaya karışan diğer kadınlar daha fazla kanıt toplamak için karakolda sorgulandı" dedi.

 

 

Etiketler fuhuş çete
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin