Kettle kirecini en etkili sökmenin formülü bulundu: Elinizi dahi değdirmeye gerek kalmayacak

Kettle kireci saniyeler içerisinde söküp atmanın formülü bulundu. Bu yöntem sayesinde elinizi dahi değdirmeden tüm kireçleri söküp atabileceksiniz.

Google Haberlere Abone ol
Kettle kirecini en etkili sökmenin formülü bulundu: Elinizi dahi değdirmeye gerek kalmayacak

Zamanla kettle içerisinde kireçlenmeler meydana gelmektedir. Kettle içerisinde oluşan kirecin kısa sürede temizlenmesi önemlidir. Aksi taktirde kettle'an dilediğiniz verimi alamazken aynı zamanda suyun tadında da çeşitli değişiklikler meydana gelebilmektedir.

Kettle içerisindeki kireci temizlerken dikkatli olmak gerekir. Kettle'ın iç teçhizatına herhangi bir zarar vermeden temizlemek elbette en önemli unsurdur. Kettle içerisinde oluşan kireci temizleyebilmek için bu noktada doğal malzemelere başvurmak çok daha sağlıklı bir seçim olacaktır.

İşte kettle içerisindeki kireci kısa süre içerisinde temizlemenin pratik ve etkili o yolu...

TEK BİR KİREÇ TANESİ DAHİ KALMAYACAK

Kettle içerisindeki kireci kısa süre içerisinde temizleyebilmek ve kettle'ın tüm kireçlerden arınmasını sağlayabilmek için ihtiyacınız olan ürünlerin başında karbonat ve sirke gelmektedir. 

 

Kettle içerisine bir miktar karbonat dökün. Karbonatın ardından içerisine sirkeyi ilave edin. Ardından miktar kadar su ilave edin ve kettle çalıştırmak üzere prize takın. Ardından kaynamasını bekleyin. Kaynama işlemi tamamlandıktan sonra suyu dökün. Tüm kireçlerin kettle içerisinde çıktığınız ve kettle içinin tertemiz olduğunu göreceksiniz.

Kettle içerisindeki kireci temizleyebilmek için bir diğer unsur ise limon suyudur. Limon suyunu kettle içerisine ilave ettikten sonra bir miktar kadar su ilave edin ve kettle çalıştırın. Kaynama işlemi tamamlandıktan sonra içerisindeki tüm kireçlerin çıktığını göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin