Bunları yapıyorsanız cinsel hayatınız bitebilir: Cinsel hayatı bitiren durumlar ortaya çıktı

Cinsel hayatı bitiren formül bulundu. Bu durumlar cinsel hayatın bitmesine neden olabiliyor. Aman dikkat. Cinsel hayatınızdan olmamak adına bunlardan uzak durun...

Google Haberlere Abone ol
Bunları yapıyorsanız cinsel hayatınız bitebilir: Cinsel hayatı bitiren durumlar ortaya çıktı

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarına yardımcı olan etmenlerden bir tanesi olurken, cinsel hayatın sağlıklı ve keyifli ilerlemesine yardımcı olacak birbirinden farklı pek çok etmen bulunmaktadır.

Cinsel hayatın sağlıklı aynı zamanda kaliteli şekilde ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir dille konuşabilmesi gerekirken, cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olacak etmenlerden uzak durmak da önemlidir.

Cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olan pek çok farklı etmen bulunurken, bu hatalar cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olabiliyor. İşte cinsel isteksizliğin başlasına neden olan o durumlar...

BU HATALAR CİNSEL İSTEKSİZLİĞE NEDEN OLUYOR!

Cinsel hayatın olumsuz yönde etkilenmesine neden olan çeşitli alışkanlıklar bulunmaktadır. Bu alışkanlıklar cinsel isteksizliğin başlasına ve kişinin cinsel hayattan uzaklaşmasına neden oluyor. İşte o etmenler...

 

Cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olan etmenlerin başında şüphesiz az uyumak gelir. Az uyku kişinin tüm hayatının olumsuz yönde ilerlemesine neden olurken enerji düşüklüğü ve pek tabi libido eksikliğini de beraberinde getirmektedir.

Çok fazla alkol tüketmek de cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olan etmenler arasında yer almaktadır. Fazla alkol, cinsel hayatın sağlıksız boyutlarda olmasına neden olmaktadır.

Stres hemen her konuda kişide çeşitli problemlerin oluşmasına neden olurken, stres faktörü cinsel isteksizliğin oluşmasına da neden olabilmektedir.

Yatak odasında sıkıcı olmak, yeni şeyler denemekten çekinmek cinsel hayatın kötü ilerlemesine ve partnerinizle anlaşamamanıza neden olmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin