Kadınların en iyi orgazm olduğu pozisyon belli oldu

Kadınların en etkili orgazm oldukları pozisyon belli oldu. Bu pozisyonda kadınlar çok daha fazla uyarılıyor. Bu pozisyondan sonra tüm seks hayatınız değişebilir...

Google Haberlere Abone ol
Kadınların en iyi orgazm olduğu pozisyon belli oldu

Kadınların en iyi orgazm oldukları pozisyon belli oldu. Bu pozisyon kadınları resmen baştan çıkarıyor. Ateşli bir cinsel hayat için bu pozisyonu denemeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesi olurken, cinsel ilişkiyi etkileyen pek çok farklı unsur bulunmaktadır.

Cinsel ilişkinin her iki taraf içinde keyifle ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirlerinden her anlamda keyif alabiliyor olması önemli bir etmen olurken, kadınların çok daha fazla hoşuna gidecek olan o etmen ortaya çıktı.

İşte kadınların karşı koyamadıkları, en iyi orgazm oldukları o pozisyon...

BU POZİSYON KADINLARI BAŞTAN ÇIKARIYOR!

Kadınların en çok etkilendiği pozisyon belli oldu. Bu pozisyonda kadınların partnerlerinden çok daha fazla etkilendikleri aynı zamanda da çok daha etkili şekilde orgazm oldukları belli oldu.

Cinsel ilişki üzerine pek çok araştırma yapılmaya devam ederken, Independent Türkçe’nin aktardığına göre ABD’nin New York kentindeki özel jinekoloji kliniği New H. Medical oldukça farklı bir konuyu gün yüzüne çıkardı.

 

Aktarılana göre en etkili pozisyon, kadının leğen kemiğinin altına bir yastık yerleştirerek yapılan misyoner pozisyonu olduğu ortaya çıktı.

Bu pozisyonda kadınların çok daha fazla uyarıldığı ortaya çıkarken, pozisyonun kadınları rahatlattığı ve orgazmı zirvede yaşadıkları ortaya çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin