Bu da oldu! TikTok'ta tanıştılar, birbirlerini hiç tanımadan evlendiler. Boşanacaklardı, aşık oldular

İki TikTok'ta fenomeni birbirlerini hiç tanımadan eğlenmek ve içerik çekmek için evlendiler. Kısa zaman sonra boşanmayı düşünürken birbirlerine aşık oldular.

Google Haberlere Abone ol
Bu da oldu! TikTok'ta tanıştılar, birbirlerini hiç tanımadan evlendiler. Boşanacaklardı, aşık oldular
Sosyal medya

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Danielle Gross, içerik üreticisi Gunnar Michels'in kendisiyle evlenecek bir yabancı aradığını söyleyen bir TikTok videosuna denk geldi. Ve hemen Gunnar'a mesaj attı.

Bu da oldu! TikTok'ta tanıştılar, birbirlerini hiç tanımadan evlendiler. Boşanacaklardı, aşık oldular

Gunnar, "Pandemi sırasında içerik oluşturmanın ve insanlarla tanışmanın bir yolunu arıyordum. Bir yabancıyla evlenme fikri aklıma geldi. Oldukça vahşiydi. Cidden bir hayat arkadaşı aramıyordum. Daha çok bir hayat deneyimi yaşamak istiyordum pek çok insan da bunu yapmak istedi. Onlara neden benim için uygun olduklarına dair bir video yapmalarını sağladım. Danielle, kendisinin uygun olduğunu belirttiği bir video yayınladı. Onu gözden kaçırmak zordu.'

 Danielle, Gunnar'ın evliliği için yarışan binlerce yabancı arasındaydı. Danielle, "Videom viral oldu. Beni seçmesini sağlayan bir insan ordusu vardı.'

EVLENMEDEN ÖNCE GÖRÜŞMEDİLER

Gunnar ve Danielle evlenmeden önce FaceTime'dan iki kez konuştu. Gunnar, "Yola çıkana kadar ona evlenme teklifi etmeye geldiğimi söylemedim" dedi. Danielle ekledi: "Yolda olduğunu söylediğinde, "Bu gerçekten oluyor" diye düşündüm. Arkadaşlarımla alışveriş yapıyordum ve sonra birdenbire bana evlenme teklif edildi."

BOŞANACAKLARDI

İlk buluşmalarından iki hafta sonra, Sevgililer Günü'nde evlenmek için Las Vegas, Nevada, ABD'ye bir yolculuğa çıktılar. Gunnar ve Danielle, bir hafta sonra boşanacaklardı ama birbirlerine aşık oldular.

Danielle bu ilginç evlilikle ilgili şunları söyledi: "Kafamda her zaman, herhangi bir şekilde evlenirsem bunun aptalca bir şey olacağı fikri vardı. Gunnar'ın videosunu gördüğümde 'Bu aptalca bir yol' diye düşündüm. Asıl planımız düğünden bir hafta sonra boşanmaktı ama sonra sohbet ediyorduk ve arkadaş olarak konuşmaya devam edelim diye düşündük ve sonra daha fazlası oldu. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin