Fernando Santos'tan, Trabzonspor galibiyeti yorumu: Bir maç kazandık diye havalara girmeyeceğiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Trabzonspor galibiyetinin ardından; "Bu hafta boyunca idmanlarda oyuncuların tutumları ve davranışları gayet iyiydi. Onları tebrik ediyorum. Bir maç kazandık diye havalara girmeyeceğiz. Bunun bilincinde olmamız lazım." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos'tan, Trabzonspor galibiyeti yorumu: Bir maç kazandık diye havalara girmeyeceğiz
Anadolu Ajansı

Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Semih Kılıçsoy'yun 2 golüyle maçı 2-0 kazandı.

Mücadelenin ardından Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos açıklamasında; "Önceki maçlara göre daha az pozisyon bulmamıza rağmen golleri bulduk. Bazı basit top kayıpları yaptık. Özellikle ikinci yarıda, rakibe fırsatları kendimiz verdik. Bunları yapmamalıyız. Çalışarak bu hataları azaltmaya gayret etmeliyiz. Adil bir sonuç oldu, galibiyeti hak ettik." dedi. 

Deneyimli teknik direktör sözlerinin devamında; "Bu hafta boyunca idmanlarda oyuncuların tutumları ve davranışları gayet iyiydi. Onları tebrik ediyorum. Bir maç kazandık diye havalara girmeyeceğiz. Bunun bilincinde olmamız lazım." ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş teknik direktörü yeni transfer Joe Worrall hakkında ise, "Bir süredir Samet hocayla ortak çalışıyoruz. Raporlarımızı sunuyoruz. Son kararı her zaman yönetim verir. Biz raporları sunup, Samet hocayla çalışmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin