Fenerbahçe maçında yok. Okan Buruk derbide forma giyemeyecek ismi açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü tek golle geçen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde ameliyat olan Sergio Oliveira'nın forma giyemeyeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe maçında yok. Okan Buruk derbide forma giyemeyecek ismi açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü, Kerem Aktürkoğlu'nun tek golüyle 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe derbisi öncesi geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Sergio Oliveira'nın forma giyemeyeceğini söyleyen Okan Buruk, ''İki takım rekorları kırarak gidiyor. Bizim amacımız deplasmanda da kazanmak. Sergio Oliveira olmayacak. Davinson Sanchez'in durumuna bakacağız. Kart cezası ve sakatlık sıkıntımız olmadı. Elimizdeki iyi bir kadro ile çıkacağız. Kazanarak lider duruma gelmek isteyeceğiz. İki takım da kazanmak isteyecek. Amacımız, hayalimiz kazanarak dönmek. Zor bir maç olacağını biliyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Geçen sene kazanarak döndük, yine aynısını hedefliyoruz'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Buruk, ''Daha iyisini yapabilecek gücümüz var. Derbiyi düşünmek... Kart görmemek, sakatlık.. Maçlardan öncesi zorluklardan. İki takım aynı puanda. Orada bunun çok çok üstüne çıkmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin