Ünlü rapçi Sefo ameliyat oldu: 'Sünnet oldum' diyerek duyurdu

Ünlü rapçi Sefo hastaneden paylaşım yaptı. "Sünnet oldum arkadaşlar. Bir sıkıntı yok, gayet iyiyim" diyen Sefo'nun safra kesesi ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü rapçi Sefo ameliyat oldu: 'Sünnet oldum' diyerek duyurdu

Rapçi Sefo Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını korkuttu. Hastanedeki bir fotoğrafını "Albüm iptal" notuyla yayınlayan Sefo, ardından "Arkadaşlar ne oldum değil, ne olacağım diyeceksiniz. 3-4 ay önce sahnedeydim, şimdi yataktayım" ifadelerini kullandı.

Ünlü rapçi Sefo ameliyat oldu: 'Sünnet oldum' diyerek duyurdu

Bir sonraki fotoğrafına da "Sünnet oldum arkadaşlar. Bir sıkıntı yok, gayet iyiyim" diye yazan Sefo'nun, safra kesesi ameliyatı olduğu ortaya çıktı. Son paylaşımında "Safra kesesi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim" diyen Sefo, operasyon sonrası hastane odasında arkadaşıyla Playstation oynadığı anı yayınladı.

Ünlü rapçi Sefo ameliyat oldu: 'Sünnet oldum' diyerek duyurdu - Resim : 2

SEFO KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR?

Sefo ya da gerçek ismiyle Seyfullah Sağır, 16 Mart 1998 tarihinde Samsun’da doğdu.

Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.

28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı. Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır.

21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının diğer isimleri arasında beatinde Aerro ve Sefo'ya eşlik eden Yase bulunmaktadır.

Etiketler sefo sünnet ameliyat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin