Meme operasyonu sonrası göğüs uçları çürüdü

Birkaç ay önce Türkiye'de göğüs estetiği yaptıran güzel model Chloe Rose, ölü meme uçları problemiyle karşı karşıya. Göğüs uçlarından çürüme olan model, yeni bir operasyon geçirmek için ülkesine döndü.

Google Haberlere Abone ol
Meme operasyonu sonrası göğüs uçları çürüdü

İngiltere'de yaşayan ve birkaç ay önce Türkiye'de göğüs estetiği yaptıran güzel model Chloe Rose, ölü meme uçları problemiyle karşı karşıya kaldı. Göğüs uçlarından çürüme olan model, yeni bir operasyon geçirmek için ülkesine döndü.

22 yaşındaki İngiliz model Chloe Rose, geçtiğimiz haftalarda 108 bin TL ödeme yaparak Türkiye'de göğüs dikleştirme operasyonu geçirdi. Operasyondan sonda ölü meme uçları problemiyle karşı karşıya kalırken, kan dolaşımını kaybetme sonucu çürüme meydana geldi.

İNGİLTERE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI OLAYA EL ATTI

Haberler.com'un haberine göre; Acil ameliyat için Manchester'daki bir hastaneye kaldırılan model, sosyal medya hesabından başından geçen bir olayı takipçileriyle paylaştı. Chloe'un ailesi, durumu İngiltere'de çözmek için GoFundMe kampanyası başlattı. Başlatılan kampanyada Chloe'u eve getirmek için 308 bin TL'den fazla para topladı. Chloe'un kız kardeşi Collette Pickering, "Chloe meme dikleştirme operasyonu geçirdi, meme uçlarındaki kan dolaşımını kaybederek meme uçları öldü. Doktorlar sorun olduğunu hiçbir zaman kabul etmedi, sürecin tamamında her şeyin normal olduğunu söylediler" dedi.

Öte yandan Chloe'un durumu, İngiltere Dışişleri Bakanlığı tarafından da takip edilmeye başlandı. Halifax Milletvekili Holly Lynch, Chloe'un durumu için Dışişleri Bakanlığıyla iletişime geçtiklerini ve konuyu gündeme getireceklerini belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin