Yüksek Sadakat ile Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz buluşması

Müdavimlerinin ‘Tek günlük festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'de Yüksek Sadakat ve konukları; genç kuşağın öne çıkan müzisyenleri Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Yüksek Sadakat ile Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz buluşması

Müdavimlerinin ‘Tek günlük festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'de yeni ve deneyimli müzisyenleri aynı sahnede buluşturarak farklı bir kulvar yaratan Tolga Akyıldız; 28. etkinlikte sahnesinde Yüksek Sadakat ve genç konuklarını ağırladı.

Yüksek Sadakat ile Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz buluşması

Müzik sektörüne yeni isimler kazandırmayı misyon edinmiş ve unutulmaz müzik buluşmalarının sahnesi %100 Açık Sahne; başka yerde tanık olamayacağınız sürprizlerle dolu bir performansa daha ev sahipliği yaptı.  

Yüksek Sadakat ile Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz buluşması - Resim : 2

Yüksek Sadakat ve konukları; genç kuşağın öne çıkan müzisyenleri Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz; Tolga Akyıldız’la %100 Açık Sahne’de kendi şarkılarının yanı sıra Yüksek Sadakat’in ‘Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer’, ‘Döneceksin Diye Söz Ver’, ‘Kafile’, ‘Aşk Durdukça’, ‘İhtimaller Denizi’, ‘Ben Seni Arayamam’ gibi sevilen şarkılarını Zorlu PSM %100 Studio’yu dolduran müzikseverlerle birlikte söylediler.

Yüksek Sadakat ile Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz buluşması - Resim : 3

Gecenin finalinde tüm müzisyenler bir araya gelerek ‘Haydi Gel İçelim’ dediler ve bu benzersiz geceyi noktaladılar.

Yüksek Sadakat ile Can Ozan, Batuhan Kordel, Eda Baba ve Batu Akdeniz buluşması - Resim : 4

Yüksek Sadakat’in kurucusu, şarkı yazarı, bas gitaristi Kutlu Özmakinacı ve ev sahibi Tolga Akyıldız; bu özel geceyi kısa bir süre önce kaybettiğimiz yakın dostları müzik yazarı Çağlan Tekil’e armağan ettiler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin