Yiğit Bulut mu daha çok seviyor, Ethem Sancak mı? Sosyal medya bunu konuşuyor

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve gazeteci Yiğit Bulut, canlı yayındaki açıklamalarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yiğit Bulut mu daha çok seviyor, Ethem Sancak mı? Sosyal medya bunu konuşuyor

A Haber'de yayınlanan programa katılan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve gazeteci Yiğit Bulut, açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu.



Canlı yayında "Hiçkimse TC Cumhurbaşkanını idam sehpasıyla tehdit edemez, ima edemez, kılına dahi dokunamaz. Benim 2 tane ruhsatlı silahım ve onlara ait yüzlerce mermim var. Ben bir vatandaş olarak söylüyorum: Son kurşunum bitmeden Beştepe'nin kapısından kimse giremez" diyen Bulut, için sosyal medya kullanıcıları şu yorumları yaptı:



Pelin Batu: "Erdoğan Hitlere özeniyor" diyen Yiğit Bulut 6 yerden maaş alınca "Erdoğan benim atam" demeye başladı #maalesef 



Fatih Tezcan: Yiğit Bulut yalnız değil ve hatta az bile söylemiş...Recep Tayyip Erdoğan'a zarar geldiği an ödeyecekleri bedeli hayal bile edemezler...



Sevgi Akarçeşme: Ethem Sancak: Bizimkisi ilahli aşk

Yiğit Bulut: Ben ölmeden ona dokunamazsınız.

Egemen Bağış: O istesin cam bile silerim.

Yok mu arttıran?



Banu Güven: Yiğit Bulut mu RT Erdoğan'ı daha çok seviyor, yoksa Ethem Sancak mı?



Levent Gültekin: Yiğit Bulut'un "İki silahım var ben ölmeden Erdoğan'a birşey yapılamaz" sözü tabanı silahlanmaya çağrıdır. Umarım İslamcılar bunu görürler. Erdoğan'ın "Beni asacaklar, beni öldürmek istiyorlar" sözleri ile Yiğit Bulut'un silahlı açıklamasını bir arada düşünün..



 



Yiğit Bulut ortalığı karıştırdı: 2 silahım, yüzlerce mermim var! 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin