Yiğit Bulut ortalığı karıştırdı: 2 silahım, yüzlerce mermim var!

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve gazeteci Yiğit Bulut, katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Yiğit Bulut ortalığı karıştırdı: 2 silahım, yüzlerce mermim var!

A Haber'de yayınlanan programa katılan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve gazeteci Yiğit Bulut, Hürriyet gazetesinin 'Yüzde 52 oyla seçilen Mursi'ye idam' başlığına tepki gösterdi.



Canlı yayında hakimlere ve savcılara seslenen Bulut, kendisine ait 2 tane ruhsatlı silahı olduğunu belirterek "Son kurşunum bitmeden Beştepe'nin kapısından kimse giremez" dedi.



Bulut, programda şu açıklamaları yaptı:



"Haberin başlığı ve bu mektubun anlamı bu: Seni asarız diyor. Seni yüzde 52 ile seçilsen de asarız diyor. Bu yüzden ben burada bir TC vatandaşı olarak bu ülkenin savcılarına, hakimlerine sesleniyorum. Eğer TC Cumhurbaşkanı idam sehpası ile tehdit ediliyorsa savcılığa gidip suç duyurusunda mı bulunması gerekiyor? Eğer bu gerekiyorsa ben şuan buradan suç duyurusunda bulunuyorum.



Hiçkimse TC Cumhurbaşkanını idam sehpasıyla tehdit edemez, ima edemez, kılına dahi dokunamaz. Geçmişte padişahların, sadrazamların kelleleri kesildi. Bugün hala aynı oyunu oynamak isteyenlere şunları söyleyim. Alet ettiğiniz TSK geçmişte nelere alet olduğunun farkında. 1876'dan itibaren neye alet edildiğini çok net görüyor. Kimse hayal kurmasın.



İkincisi yurt dışından ben bu işi hallederim bizim abilerimiz var biz bu işi pazarlarız tezgahlarız diyenlere şunu söyleyeyim, benim 2 tane ruhsatlı silahım ve onlara ait yüzlerce mermim var. Ben bir vatandaş olarak söylüyorum: Son kurşunum bitmeden Beştepe'nin kapısından kimse giremez."



Bulut, bu açıklamalarının ardından sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin