Yeni Malatyaspor 1-1 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş iki maç sonra puan kaybetti. Yeni Malatyaspor 3 maç sonra puanla tanıştı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor 1-1 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlı ekip 61'te Alex Teixeira ile öne geçti. Yeni Malatya bu gole 84'te Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle yanıt verdi.

Beşiktaş'ta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Josef de Souza, yerini 45. dakikada Atiba'ya bıraktı.

Süper Lig'de Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor'da taraftarlar aldığı başarısız sonuçlarla bu maça ilgi göstermedi. 27 bin 500 kapasiteli Yeni Malatya Stadı'ndaki karşılaşmada ev sahibi taraftarları için ayrılan 24 bin 500 kişilik kontenjanda 3 bin bilet satıldı ve böylelikle tribünler boş kaldı. Taraftar, ellerinde sarı kırmızılı bayraklarla takımlarına destek verdi. Maraton tribünde karşılaşma başlamadan önce taraftarlar sarı-kırmızılı atkılarını salladı.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada stat çevresinde alınan yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Stada giriş sağlayan tüm kapılarda tedbir alındı. 

61'inci dakikada sağ kanattan hızlı kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Batshuayi, sağ kanattan topu alan Batshuayi içeriye doğru ortaladı, savunmaya çarpan top arkada Alex Teixeira'da kaldı ve onun vuruşunda ağlara gitti: 0-1.

81'inci dakikada sol kanattan topu alan Karim Hafez pasını ceza sahası içindeki Tetteh'e verdi, Tetteh dönerken yerde kaldı. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasından gelen uyarıyı dinleyen Zorbay Küçük pozisyonun tekrarını izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Adem'in vuruşunda top kalecinin solundan ağlara gitti: 1-1.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin